Subscribe:

04 December 2011

Assalamualaikum...

Hye guys! Guess what?! I found these pictures!!!! Yeahhh!!! Comot sgt nih!!! Taken 6 years ago. Sooo lameeee sudahhhh.... Muke naif giler plus lagi muke hitam sebab kononnyer aktif sangat besukan. Sori Sary, I curik gambar u kat FB then upload dekat blog ni.

carik-carik mane saye? hehe.. =P

Roomate-roomate yang sangat best! Anith, Sary, Nina

Welcome!!!


Pusat Sumber. Didn't know why muke aku harus nak masak macam tu. Sangat coooommmm...oott...

Padang~~~

*Dah-dah~~ tak boleh nak upload banyak2 sgt gambar ni*

Well.. Hati harus ye nak tegelak besar bile tengok balik gambar-gambar lame ni but KMPk memang sangat indah. Itu tidak dinafikan. Ini semua gambar bersama roommate2. Gambar dengan geng-geng Tutor Physic 33 Lecture Physic 6 (TP33 LP 6) memang ade.. Tapi kat Pahang.. huwarghahaha!

Itu saje, thanks for reading this entry! =)
Assalamualaikum...

i'm trying to turn melancholy to magic.
i'm trying to make some sense out of it all.
i'd like to think that all this madness is good.
or did i just set myself up for all fall?
hurm... i dont think so..
all this heartbreak's left me in a stupor.
i dont want to be like this forever.
i longed so long for happiness to creep in.
and relieve me from this lifetime of pain.

How do we know bila kita betul-betul da "moved on"?

Bila satu hari kita bangun tidor, then we realized that we are no longer interested to know anything about that person / things / them?

Bila perkara-perkara yang pernah diguna pakai untuk menyakitkan hati kita satu masa dulu was no longer affecting our heart?

Bila rasa marah dan benci sudah lesap?

Belum betul-betul "moved on"? Susah nak cakap sebab susah nak decrypt semua mende alah ni dalam kriptografi hidup kita. Try harder, or at least try. soon... InsyaAllah. =|