Subscribe:

21 November 2011

Idzaidah & Jamili

Assalamualaikum...

Adakah anda tahu yang memakan pisang goreng sambil menonton cerite spongebob itu adelah sangat nikmat? Tapi mungkin lebih nikmat apabila anda telah bernikah. Hihi.. maka saye mahu upload gambar Idzaidah dan Jamili punyer majlis persandingan semalam.

Idzaidah, ini hadiah dari Salwa & Umra ye. Hihi.. lupe letak kad. Maaf. =)

Muke2 bekas 5ST1 batch 2004.
Dalam hati masing2 cakap "sob~ sob~ kawen da Idzaidah ye, bile la turn aku plak."
(hehe.. joking!)

Since when ye, my face look like 'tepong komak' nih? btw, thanks Nano White. Huahahaha! (iklan sampingan)

Pengantin adelah berbaju biru kundang. Pengantin sangat cantik, maka tetapi keselebetan itu tetap hak mutlak saye. (mengape aku sgt selekeh dlm gmbr ini? - perlukan jawapan.)

Tahniah Idzaidah & Jamili. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. (why Jamili make dat face? Owh~ u should ask him by ur self.) Miahaha!

Baeklah, saye juge ingin membuat pengakuan yg semalam saye memang membawa kamera. Tetapi kamera itu kehabisan bateri, dan tanpa was-was die telah mati. Cieh! Aku begitu cuai~~

p/s: next wedding adelah wedding jiran sebelah rumah hujung minggu ni. Yes! Balik Pahang lagik!

2 orang tak puas hati!:

LaLaLOLa said...

amboi wawa... kemain cun skrg... ape cer? ingat akak lg x?

SALWA ADNAN said...

hahaha!! same je la mcm dulu. mesti la ingat. KAK DILA kan!!! hehe =) lame x dengar cite kak dila. kak dila kawen ari tu x sempat nak dtg. maaf ye.. hihi.. rindu kak dila. =)