Subscribe:

04 December 2011

KMPk Batch 2005-2006

Assalamualaikum...

Hye guys! Guess what?! I found these pictures!!!! Yeahhh!!! Comot sgt nih!!! Taken 6 years ago. Sooo lameeee sudahhhh.... Muke naif giler plus lagi muke hitam sebab kononnyer aktif sangat besukan. Sori Sary, I curik gambar u kat FB then upload dekat blog ni.

carik-carik mane saye? hehe.. =P

Roomate-roomate yang sangat best! Anith, Sary, Nina

Welcome!!!


Pusat Sumber. Didn't know why muke aku harus nak masak macam tu. Sangat coooommmm...oott...

Padang~~~

*Dah-dah~~ tak boleh nak upload banyak2 sgt gambar ni*

Well.. Hati harus ye nak tegelak besar bile tengok balik gambar-gambar lame ni but KMPk memang sangat indah. Itu tidak dinafikan. Ini semua gambar bersama roommate2. Gambar dengan geng-geng Tutor Physic 33 Lecture Physic 6 (TP33 LP 6) memang ade.. Tapi kat Pahang.. huwarghahaha!

Itu saje, thanks for reading this entry! =)

1 orang tak puas hati!:

Anonymous said...

eh eh eh.. pic saye ade tsesat dlm neh.. huhuhu