Subscribe:

10 November 2011

Ira & Abg Epul (versi Pahang)

Assalamualaikum...
*sile bace dengan penuh loghat ke-Pahang-an*

Hihi.. sempat lagi kan koi nak update belog.

Kat ateih nih adelah gambor Ira & Abg Epul waktu betunang (eceh~~ dudok renggang-renggang). 7 tahun mereka be-ghodong ye sesedare sekalian. Macam-macam hal mereke tempuhi, namun akhirnye mereka bersatu jugok =) (ayat nak skema je).

Well~~ koi sebenarnyer tok sabor nak g petang ni weyh!! Koi patutnyer tak kije ari ni, tapi disebabkan boih suh jugak masuk kije, koi terpakse lah. Nak wat guane, koi ni staff biase je, die tuh boih. Kalau langgor arahan kang, die tak nok plak bayor gaji koi nih.

Semoge selamat lah perjalan pergi dan balik koi nanti ye. InsyaAllah. =)

p/s: Sorry, walaupun tinggal kat Pahang.. tapi aku x berape fasih sgt loghat Pahang ni. (cieh~~ belagak org bandor sgt). Lupe daratan!

0 orang tak puas hati!: